Silverhalsband

Handgjorda halsband i äkta silver, egen design och tillverkning av act925. 

Eleganta handgjorda, personliga och unika silverhalsband

I utbudet av silverhalsband finner du en bred variation av smycken och varje smycke är skapat och designat i min verkstad. Silverhalsbanden likt övriga produkter är tillverkade av äkta silver och erbjuder en personlig stil och hållbarhet. Mina silversmycken är ett hantverk skapat med unika designkoncept med omsorg om varje detalj, vilket resulterar i silversmycken som kommer att komplettera din stil på ett fantastiskt sätt. Det leder även till att varje smycke inte är helt likt det förra utan att alla mina silversmycken är unika.

Silverhalsband med variation och stil som speglar din personlighet

Jag förstår att varje person har sin unika stil och sina unika preferenser, så gäller det med smycken och vad man bär också. Därför erbjuder act925 en mångfald av stilar och designer inom sortimentet av äkta och personliga silverhalsband. Oavsett vad du föredrar för stil, hittar du något specifikt just för dig. Du hittar silverhalsband som passar både för herrar och damer.

Silverhalsband med kvalitet och äkthet för trygghet och hållbarhet

När du köper ett silverhalsband hos mig är du trygg i att du får ett smycke av god kvalitet handgjort av äkta silver. Jag använder mig utav äkta silver när jag tillverkar alla silversmycken. Varje smycke blir även unikt då det skiljer sig åt med små variationer. Många detaljer görs av återbrukat silver från min verkstad.